De ce sa oferi abonamente stomatologice ?

Pentru medicii care vor sa isi extinda cabinetul, un plan de abonamente este perfect atat pentru a atrage pacientii, cat si pentru a-i retine. Unul din cele mai importante avantaje ale unui plan flexibil de abonamente pentru pacienti este aparitia unei excelente fundatii pentru cresterea cabinetului.

Incertitudinea este una dintre cele mai mari obstacole pe care cabinetele trebuie sa le depaseasca atunci cand doresc sa se extinda. Cu preturi in crestere si pacienti care se tot pierd, este dificil pentru cabinete sa-si faca planuri, mai ales intr-o economie permanent schimbatoare.

Un abonament low-cost este o idee excelenta intr-o economie nesigura, pentru ca iti poate aduce un venit lunar regulat care nu este afectat de schimbarea si variatia economiei locale.

Odata ce un cabinet a atins un venit constant, planificarea financiara devine mai usoara; iar cu veniturile in crestere, un abonament bine pus la punct iti poate face obiectivele realizabile.

Avantaje

Din punct de vedere clinic, abonamentele stomatologice pot avea un impact extrem de pozitiv asupra cabinetului tau si a pacientilor.

Oferind un abonament, nu mai ai nici o influenta externa care te poate opri din a oferi exact tratamentul de care fiecare pacient are nevoie.

Din cand in cand, partea financiara te poate constrange sa nu oferi pacientului tratamentul potrivit.

Cu toate acestea, cu un abonament flexibil nu mai exista nici un impediment financiar care sa te faca sa nu oferi pacientului cea mai buna ingrijire.

Din punctul de vedere al pacientului, abonamentele sunt o modalitate perfecta de a raspandi costurile tratamentului dentar pe parcursul unui an. Acest lucru poate fi o modalitate de vanzare puternica pentru pacientii  care cauta medici dentisti noi.

Mai departe, pentru ca acorzi mai mult timp pacientilor, vor simti ca primesc un serviciu mai bun si ca rasplata te vor recomanda.

Prezenta la programari se va imbunatati de asemenea, ca rezultat al planului de abonamente. Investindu-si banii intr-un plan lunar de plata, pacientii se vor prezenta la controalele de rutina pentru ca sunt deja platite.

Asta va avea un efect pozitiv asupra incasarilor facute in urma igienizarilor, si pentru ca iti vezi pacientii in mod regulat, vei avea oportunitatea de a vorbi cu ei si lucruri care nu tin neaparat de afectiunile dentare, ceea ce te va ajuta deasemenea pe alte planuri.

Asigurarea dentara

Un alt aspect important al abonamentelor este asigurarea. Din perspectiva pacientului, asigurarea poate fi un punct forte de vanzare, pentru orice pachet destinat acestuia. Costul neasteptat (si mai ales durerea) al unui tratament de urgenta poate avea un impact deosebit in viata pacientului.  dental protect

Oferind pacientului un abonament care include si o asigurare dentara, cabinetul tau nu se va bucura doar de placerea incasarilor din orele suplimentare, dar pune la dispozitia acestuia si o modalitate eficienta de a se proteja in cazul cheltuielilor neasteptate.

Observand cate avantaje ofera un sistem de abonamente, multe cabinete adopta aceasta schimbare. Pe langa beneficiile financiare si clinice, si bineinteles cele ale pacientilor, cel mai mare factor motivational este independenta oferita de o asemenea strategie.

Cu o planificare simpla si flexibila a abonamentelor pentru pacienti, cabinetele au libertatea de a alege cum sa procedeze. Au libertatea de a-si alege singuri preturile, libertatea de a alege cat sa stea cu fiecare pacient, si ce tratament este cel mai adecvat.

Si mai presus de toate, un plan de abonamente ofera o siguranta financiara si abilitatea de a te uita spre viitor cu mai mult optimism.

Iti multumesc ca ai citit acest articol ! Daca ti-a placut , nu ezita sa dai un like sau share pe Facebook pentru a putea afla si colegii tai. Tu  folosesti sistemul de abonamente  in cabinetul tau stomatologic ?

Cu drag,

Dr. Florin Ispas

Florin Ispas


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Loading...
Descarca ghidul despre "managementul cabinetului stomatologic"
Totul este gratuit, nu trebuie sa platesti absolut nimic.
shared on wplocker.com